DESKUNDIG ADVIES

Een fiets kan voor diverse doelen gebruikt worden, door jong en oud, groot en klein. Er zijn daarom veel verschillende fietsen te koop, voor ieder is weer een ander type geschikt.

Indien u op een niet-passende fiets rijdt, kunt u last krijgen van schouders, polsen, rug, nek en knieën. Een fiets moet dus goed passen en elk lichaam is uniek. Wij adviseren u graag over welke model en welke framehoogte voor u het beste is. Bovendien kunnen wij in de winkel het zadel, het stuur en de handvatten voor u afstellen zodat u in een zo prettig mogelijke houding zit.

Daarnaast krijgt u bij aankoop van een fiets heldere uitleg over onderwerpen als garantie, verzekering en diverse betalingsmogelijkheden. Aarzel niet om ons om informatie of om hulp te vragen, we staan voor u klaar.

LEENFIETS BESCHIKBAAR

Als een reparatie aan uw fiets wat langer gaat duren, dan staat er voor uw gemak een leenfiets voor u klaar. Zo zit u niet zonder fiets en kunt u de auto laten staan. Onze leenfietsen hebben een stabiel frame (one-size-fits-all) en zeer goede rijeigenschappen. Zo kunt u dan toch comfortabel en veilig fietsen.

UW FIETS GOED VERZEKERD

Fietsdiefstal kan iedereen overkomen. Het gebruik van een goed slot helpt natuurlijk mee om het diefstalrisico te beperken, maar 100% zekerheid geeft dit niet. Met de Orion fietsverzekering hoeft u zich naar keuze 2, 3 of 4 jaar lang geen zorgen meer te maken over fietsdiefstal. En met de uitgebreide diefstal plus cascoverzekering van de Orion fietsverzekering is in bijna alle gevallen ook beschadiging van uw fiets meeverzekerd.

Vraag naar de brochure met tarieven in onze winkel.